ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΙ 16/6/2021

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ 16/6/2021

Χαιρετίζουμε όλους και όλες τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στην πανεργατική απεργία 10/6/2021 ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα που καταργεί το 8ωρο και τσακίζει τα εργασιακά δικαιώματα και τη συλλογική δράση. Οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη συνέχεια του αγώνα, για να μη ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σαν σκλάβοι στον 21ο αιώνα.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους αναπληρωτές που απήργησαν δείχνοντας ότι η νέα γενιά των συναδέλφων μας διεκδικεί μόνιμη δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Χαιρετίζουμε τους απεργούς συναδέλφους που συμμετείχαν στα μεγάλα απεργιακά Συλλαλητήρια των Συνδικάτων που πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Ήταν οι μεγαλύτερες απεργιακές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων! Ανάσα στον αγώνα για να ζήσουν οι εργαζόμενοι και τα παιδιά τους όπως αξίζει στον 21ο αιώνα, με σταθερό ωράριο και λιγότερες ώρες δουλειάς με πλήρη δικαιώματα, και όχι σαν σκλάβοι στα πόδια του κεφαλαίου όποτε και όπως απαιτήσουν τα κέρδη του. Ανάσα για τη συνέχεια, στον αγώνα για να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό πλαίσιο που έφτιαξαν όλες οι κυβερνήσεις με τις «οδηγίες» της ΕΕ, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στο άθλιο νομοθέτημα.

Το μήνυμα της απεργίας ήταν ξεκάθαρο:

Το νομοσχέδιο έκτρωμα δε διορθώνεται. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί! Ο «φρέσκος αέρας», η ελπίδα για τους εργαζόμενους βρίσκεται στον δικό τους αγώνα.
Όχι στα παζάρια για τα δήθεν «θετικά σημεία» του νομοσχεδίου και για τους «όρους» του Μεσαίωνα.

Η κυβέρνηση φέρνει το ν/σχ – τερατούργημα στη Βουλή τη Δευτέρα 14/6 και προετοιμάζεται να το ψηφίσει την Τετάρτη 16/6! Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε τη δύναμη να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων το τερατούργημά τους!

Ακόμα πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά στο δρόμο του αγώνα! Δυναμώνουμε το απεργιακό ποτάμι!

Κλιμακώνουμε με νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 16/6.

Με κάθε τρόπο θα βρεθούμε στο δρόμο!

Όλοι και όλες στον Αγώνα!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (πλατεία Πανεπιστημίου) ΤΕΤΑΡΤΗ 16/6, στις 10:30 και

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 7:00 μ.μ.

Βόλος, 12 Ιουνίου 2021