Δεν είναι υπερβολή είναι η αλήθεια!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας με ευθύνη του πλειοψηφικού μπλοκ (ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Ο.Μ.) συνεδριάζει μόνο με αίθριο καιρό και πάντα με θεματολογία που δεν πονοκεφαλιάζει την εκάστοτε κυβερνητική πολιτική και τη διοίκηση.

Η αφωνία της δεν είναι σύμπτωμα κορονοϊού. Είναι πολιτική στάση. Είναι η δική της συμβολή στη δημιουργία του νέου τοπίου στις εργασιακές σχέσεις που αρχίζει να συνθέτει η πολιτική της κυβέρνησης με την αμέριστη συνδρομή των αστικών ΜΜΕ και βεβαίως του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Έχουν κατεβάσει ρολά στη συνδικαλιστική δράση. Καθηλωμένοι στην τηλεόραση παρακολουθούν την αποδόμηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την εδραίωση και επέκταση της ευαλφάλιας (δώρο στην εργοδοσία). Περισσότερες από 35 μέρες έχει να συνεδριάσει το ΔΣ με φυσική παρουσία ή με άλλον τρόπο. Η πλειοψηφία αρνείται πεισματικά να απαντήσει σε τηλέφωνα, sms και emails της ΑΣΕ και δεν παίρνουν θέση στις προτάσεις της, όπως για παράδειγμα ο συντονισμός σωματείων για το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και τελευταία για τις εξελίξεις λόγω κορονοϊου.