ΕΛΜΕ Μαγνησίας: Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 28/2/2022

Γενική Συνέλευση 22/2/2022

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 28/2 ενώ οι εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου. Συγκαλείται τακτική γενική συνέλευση την Τρίτη 15/2 η οποία λόγω της αυξημένης απαρτίας δεν προβλέπεται να πραγματοποιηθεί, συνεπώς η Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/2 στο κλειστό θέατρο Ν. Ιωνίας.

Η συμμετοχή στη ΓΣ και τις εκλογές θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, χωρίς ηλεκτρονική κάλπη, σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΛΜΕ, της ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές μπορούν να λάβουν μέρος τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ (μηνιαία συνδρομή 2 ευρώ). Όσοι και όσες αποδίδουν τη συνδρομή μέσω παρακράτησης από την αρχή πληρωμών (μισθοδοσία) είναι ταμειακά τακτοποιημένοι. Οι συνάδελφοι που διορίσθηκαν ή πήραν μετάθεση από άλλο ΠΥΣΔΕ το 2020-2021 ή το 2021-2022 θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν κάνουν αίτηση παρακράτησης της συνδρομής (για ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ: συνολικά 2 ευρώ τη μήνα) από τη μισθοδοσία τους. Αιτήσεις παρακράτησης συνδρομής θα υπάρχουν στη συνέλευση και στις εκλογές. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι από άλλα ΠΥΣΔΕ θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν έχει παρακρατηθεί η συνδρομή τους από την ΕΛΜΕ της οργανικής τους (όπως αποδεικνύεται από τη βεβαίωση μισθοδοσίας τους). Οι αναπληρωτές θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι πληρώνοντας συνδρομή 5 (πέντε) ευρώ.