Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση και εκλογές της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Η Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/2 στο κλειστό θέατρο Ν. Ιωνίας, ώρα 17:30.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 28/2, στο Καρτάλειο (5ο Γυμνάσιο Βόλου, 1ο ΕΠΑΛ Βόλου, 2ο ΕΠΑΛ Βόλου) από 11:30 έως 19:30. Οι συνάδελφοι των νησιών θα ψηφίσουν σε 3 κάλπες (1 σε κάθε νησί) το πρωί της Δευτέρας 28/2, με την ευθύνη των εφορευτικών επιτροπών των νησιών.

Η συμμετοχή στη ΓΣ και τις εκλογές θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, χωρίς ηλεκτρονική κάλπη, σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΛΜΕ, της ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Οι υποψηφιότητες (ψηφοδέλτια) θα πρέπει να αποσταλούν στο μέιλ της ΕΛΜΕ το αργότερο μέχρι τις 9.30 πμ της Δευτέρας 21/2.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές μπορούν να λάβουν μέρος τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ (μηνιαία συνδρομή 2 ευρώ). Όσοι και όσες αποδίδουν τη συνδρομή μέσω παρακράτησης από την αρχή πληρωμών (μισθοδοσία) είναι ταμειακά τακτοποιημένοι. Οι συνάδελφοι που διορίσθηκαν ή πήραν μετάθεση από άλλο ΠΥΣΔΕ το 2020-2021 ή το 2021-2022 θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν κάνουν αίτηση παρακράτησης της συνδρομής (για ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ: συνολικά 2 ευρώ τη μήνα) από τη μισθοδοσία τους. Αιτήσεις παρακράτησης συνδρομής θα υπάρχουν στη συνέλευση και στις εκλογές. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι από άλλα ΠΥΣΔΕ θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν έχει παρακρατηθεί η συνδρομή τους από την ΕΛΜΕ της οργανικής τους (όπως αποδεικνύεται από τη βεβαίωση μισθοδοσίας τους). Οι αναπληρωτές θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι πληρώνοντας συνδρομή 5 (πέντε) ευρώ.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με δικαστικούς αντιπροσώπους που ορίστηκαν από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου. Καλούμε τους συναδέλφους να πλαισιώσουν τις εφορευτικές επιτροπές (3 κάλπες στο Βόλο), δηλώνοντας τη διαθεσιμότητα τους, κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Καλούμε τους συναδέλφους των νησιών να ορίσουν με συναίνεση τριμελείς εφορευτικές επιτροπές (1 σε κάθε νησί) και να τις γνωστοποιήσουν στο μέιλ της ΕΛΜΕ το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 22/2.