ΕΠΕΙΓΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ 1ο ΓΕΛ ΓΕΡΑΚΑ

Γέρακας 3/10/2022

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σύσσωμος ο σύλλογος καθηγητών του 1ου Γ.Ε.Λ. Γέρακα, αποφασίσαμε να συντάξουμε και να σας στείλουμε αυτήν την επιστολή, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας οικονομικής ενίσχυσης που αναλάβαμε να προωθήσουμε για την 20 μηνών κόρη ενός αγαπητού μας μέλους. Συγκεκριμένα, το μωρό πάσχει εκ γενετής από ένα σπάνιο γενετικό σύνδρομο (ρινοϋπερωϊκή σχιστία) και έχει άμεση ανάγκη από πολλαπλό πολύωρο χειρουργείο. Τα συνολικά έξοδα πλήρους αποκατάστασης της υγείας του είναι πολύ μεγάλα και ο χρόνος πιέζει, αφού η επέμβαση πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό λόγω ενδεχόμενων εγκεφαλικών επιπλοκών, ενώ, κατόπιν, το παιδί θα πρέπει να παραμείνει και κάποιες ημέρες σε μονάδα αποκλειστικής φροντίδας (Μ.Α.Φ.). Συν τοις άλλοις, η κόρη του συναδέλφου χρειάζεται να χειρουργηθεί αποκλειστικώς σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο από πολύ εξειδικευμένους παιδονευροχειρουργούς και παιδογναθοχειρουργό, αφού δεν υπάρχουν παρόμοια μηχανήματα σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας.

Έχουμε ήδη αρχίσει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συναδέλφων και των πολιτών της περιοχής για τη συγκέντρωση χρημάτων. Όμως, επειδή το ποσό που απαιτείται για την επέμβαση και για τη μετεγχειρητική πορεία και την πλήρη αποκατάσταση είναι υπέρογκο, καθώς και θα χρειαστούν κι επόμενα διορθωτικά χειρουργεία, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στους συναδέλφους όλης της Ελλάδας, ώστε να συνδράμει ο καθένας κατά το δυνατόν.

Ο συνάδελφος είναι ένας καθηγητής με σπάνιο ήθος, αγαπητός σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο. Περιβάλλεται με αγάπη και σεβασμό από εμάς τους συναδέλφους του, αλλά και από τους μαθητές του σχολείου μας, που επιβραβεύουν τη δουλειά του στην τάξη. Είναι ένας αγωνιστής της ζωής, αφού εδώ και 2 έτη δίνει αγώνα για την ανατροφή και εκπαίδευση του παιδιού του, το οποίο είναι Α.Μ.Ε.Α.

Από όλα τα παραπάνω καταλαβαίνετε πως, αν στηρίξετε την προσπάθεια μας, το απαιτούμενο ποσό θα συγκεντρωθεί και η κόρη του αγαπημένου μας συναδέλφου θα γυρίσει υγιής στην οικογένειά της.

Για τον σκοπό αυτό υπάρχει αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα (ΙΒΑΝ: GR1701101200000012094870180, κάτοχος: Δημόπουλος Δημήτριος). Τα στοιχεία του συναδέλφου και οτιδήποτε άλλο τον αφορά, βρίσκονται στη διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει.

Βασιζόμαστε στη συναδελφική σας αλληλεγγύη και αναμένουμε τη βοήθειά σας στον αγώνα μας.

Με τιμή

Ο σύλλογος των καθηγητών του 1ου Γ.Ε.Λ. Γέρακα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ιωάννης Κατράδης (φυσικός) 6977303890

Αναστασία Αβούρη (φιλόλογος) 6971635183

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.