ΑΣΕ Μαγνησίας: Πιασμένοι χέρι με χέρι ΔΑΚΕ και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύουν την ΕΛΜΕ

Καμαρώστε τους!!!

Στη σημερινή ( 23/11) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, η ΔΑΚΕ και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ πιασμένοι χέρι με χέρι, αποφάσισαν αναβολή των εκλογών που είχαν αποφασιστεί ομόφωνα, δέκα μέρες πριν.

Επικαλούμενοι την πανδημία φανέρωσαν τις κρυμμένες πίσω από «ευαισθησίες», μύχιες επιδιώξεις τους, που δεν είναι άλλες από τη χειραγώγησή του συνδικαλιστικού κινήματος ώστε να απαλλάξουν τις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές, από κάθε πιθανή αντίδραση.

Όμως από αυτό που φοβούνται δεν θα γλιτώσουν. Και θα φροντίσει για αυτό ο κλάδος μας!

Με την απαράδεκτη απόφαση τους οι κυβερνητικοί «μαϊδανοί» γνωρίζουν πολύ καλά πως από το νέο έτος με την εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη, παραδίδουν στην εργοδοσία το καταστατικό και τα μέλη της ΕΛΜΕ και πιθανά τα οικονομικά της ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα τελούν σε αναστολή βασικά συνδικαλιστικά δικαιώματα του σωματείου.

Επίσης, αποδέχονται τις ηλεκτρονικές εκλογές και ακόμα και την γενικευμένη εξ αποστάσεως συμμετοχή στις γενικές συνελεύσεις.

Τα όποια ψήγματα πολιτικής και συνδικαλιστικής αξιοπρέπειας, που κάθε καλοπροαίρετος ίσως αναγνώριζε στην μέχρι τώρα πορεία των κυβερνητικών συνδικαλιστών, εξαϋλώθηκαν όταν την ίδια ώρα που ανέβαλλαν τις εκλογές λόγω πανδημίας, ακριβώς την ίδια ώρα, δεν έκαναν αποδεκτή την πρόσκληση, από την ένωση ιατρών νοσοκομείου Βόλου, του σωματείου των εργαζόμενων στο «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείο και των συνταξιοδοτικών οργανώσεων της Μαγνησίας, για συμμετοχή της ΕΛΜΕ σε σύσκεψη για οργάνωση δράσης για την προστασία της υγείας.

Βόλος, 23-11-2021