Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και Εκλογές ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και Εκλογές ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Οι εκλογές για 1. Διοικητικό Συμβούλιο ΕΛΜΕ Μαγνησίας, 2. αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΟΛΜΕ και 3. Αντιπροσώπους για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 27/5/2024 από τις 11πμ έως τις 7μμ στο Καρτάλειο (5ο Γυμνάσιο Βόλου, 1ο ΕΠΑΛ Βόλου, 2ο ΕΠΑΛ Βόλου). Επίσης θα στηθούν κάλπες και στη Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Η κατάθεση των ψηφοδελτίων των παρατάξεων θα γίνει στο μέιλ της ΕΛΜΕ έως τη Δευτέρα 20/5.

Συγκαλείται τακτική γενική συνέλευση στις 15/5 στο Ε.Κ.Β. η οποία λόγω της αυξημένης απαρτίας δεν προβλέπεται να πραγματοποιηθεί, συνεπώς η Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/5. (Ο χώρος της ΓΣ θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες).

Στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές μπορούν να λάβουν μέρος τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ (μηνιαία συνδρομή 2 ευρώ). Όσοι και όσες αποδίδουν τη συνδρομή μέσω παρακράτησης από την αρχή πληρωμών (μισθοδοσία) είναι ταμειακά τακτοποιημένοι. Επίσης θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι οι διορισμένοι συνάδελφοι στη Μαγνησία αν κάνουν αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση παρακράτησης της συνδρομής (για ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ: συνολικά 2 ευρώ τη μήνα) από τη μισθοδοσία τους. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι από άλλα ΠΥΣΔΕ θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν έχει παρακρατηθεί η συνδρομή τους από την ΕΛΜΕ της οργανικής τους (όπως αποδεικνύεται από τη βεβαίωση μισθοδοσίας τους). Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν το 2023 θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι πληρώνοντας συνδρομή 7 (επτά) ευρώ και όσοι προσλήφθηκαν το 2024, 5 (πέντε) ευρώ.