ΕΛΜΕ Μαγνησίας: Εκλογές για ΟΛΜΕ και Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

Βόλος 18/5/2022

Εκλογές για ΟΛΜΕ και Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας θα διεξαχθούν την Πέμπτη 26 -5-2022 από τις 11πμ έως τις 7μμ στο Καρτάλειο (5ο Γυμνάσιο Βόλου, 1ο ΕΠΑΛ Βόλου, 2ο ΕΠΑΛ Βόλου). Επίσης θα στηθούν κάλπες και στη Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Οι εκλογές θα διεξαχθούν δια ζώσης, με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Η κατάθεση των ψηφοδελτίων των παρατάξεων θα γίνει στο μέιλ της ΕΛΜΕ έως το Σάββατο 21/5, ώρα 10πμ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24/5 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, ώρα 6.30μμ.

Οι εκλογικοί κατάλογοι θα περιλαμβάνουν όλους τους συναδέλφους οι οποίοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, δηλαδή όσους παρακρατείται η συνδρομή τους από τη μισθοδοσία, ή πλήρωσαν συνδρομή στις πρόσφατες εκλογές για ΔΣ ΕΛΜΕ. Οι μόνιμοι συνάδελφοι του ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι (δεν παρακρατείται η συνδρομή τους ή δεν πλήρωσαν συνδρομή στις εκλογές του Φεβρουάριου) μπορούν να τακτοποιηθούν την ημέρα των εκλογών. Οι αναπληρωτές που δεν είχαν τακτοποιηθεί οικονομικά στις πρόσφατες εκλογές της ΕΛΜΕ για ΔΣ, πληρώνουν συνδρομή 5 ευρώ συνολικά. Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, μπορούν να το αποδεικνύουν με την επίδειξη βεβαίωσης μισθοδοσίας.