Συνάδελφοι/ισσες, η Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και φέτος τη φιλοξενία 400 περίπου παιδιών ηλικίας 6-14 ετών για περίοδο 11 ημερών, σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα με το ποσό των 200 ευρώ ανά παιδί.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ: http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=10102.

Στην ηλεκτρονική τους αίτηση θα επισυνάπτονται:

α) Η βεβαίωση (σκαναρισμένη) από την Ε.Λ.Μ.Ε. Μαγνησίας ότι έχει πληρωθεί η συνδρομή για το 2015-16 και

β) Η κάρτα μέλους της Ο.Λ.Μ.Ε. (σκαναρισμένη).

Με κανένα άλλο τρόπο και σε καμία άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

Η Ο.Λ.Μ.Ε. θα καλύψει το ποσό των 200 ευρώ για την κατασκηνωτική περίοδο των 11 ημερών.

Σημειώνουμε ότι για λόγους λογιστικής τάξης όπως και για λόγους που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας των κατασκηνώσεων, οι γονείς πληρώνουν όλο το ποσό με την αποχώρηση των παιδιών τους από την κατασκήνωση και με τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω και προσκομίζουν τα δικαιολογητικά στην ΟΛΜΕ για να πάρουν πίσω την επιδότηση από την ΟΛΜΕ.

Για τη λήψη βεβαίωσης από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας, οι συνάδελφοι πρέπει να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο, την Ειδικότητα και το σχολείο που υπηρετούν, μέχρι την Πέμπτη 09 Ιουνίου. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να απευθυνθείτε στην παραπάνω διέυθυνση.

ΕΛΜΕ Μαγνησίας