ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών της ΕΛΜΕ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στα μέσα του Δεκεμβρίου 2021, με την επιφύλαξη να επανεξετάσει την απόφαση αυτή, αν η εξέλιξη της πανδημίας επιδεινωθεί σε βαθμό που καθιστά απαγορευτική τη διενέργεια συνέλευσης και εκλογών. Υπενθυμίζεται ότι η παράταση της θητείας όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων, με νομοθετικές ρυθμίσεις, λήγει στις 31/12/2021.

Το ΔΣ αποφάσισε: α. τη διερεύνηση κατάλληλου κλειστού χώρου ώστε να τηρούνται οι υγειονομικές προδιαγραφές, β. τη συνεννόηση με το Δικηγορικό Σύλλογο ώστε να καθοριστούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και γενικότερα οι διαδικασίες των εκλογών, γ. την αίτηση άδειας για την εκλογο-απολογιστική συνέλευση.

Η συμμετοχή στη ΓΣ και τις εκλογές θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Όσοι και όσες αποδίδουν τη συνδρομή μέσω παρακράτησης από την αρχή πληρωμών (μισθοδοσία) θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι. Οι νεοδιορισθέντες συνάδελφοι και όσοι πήραν μετάθεση θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν κάνουν αίτηση παρακράτησης της συνδρομής (για ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ: συνολικά 2 ευρώ τη μήνα) από τη μισθοδοσία τους. Επίσης οι αποσπασμένοι συνάδελφοι από άλλα ΠΥΣΔΕ θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν έχει παρακρατηθεί η συνδρομή τους από την ΕΛΜΕ της οργανικής τους. Οι αναπληρωτές θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι πληρώνοντας συνδρομή 5 (πέντε) ευρώ.