ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών της ΕΛΜΕ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στα τέλη Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου 2022. Το ΔΣ το επόμενο διάστημα θα ορίσει συγκεκριμένες ημερομηνίες για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις εκλογές και θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την πραγματοποίηση τους (εύρεση χώρου για Γενική Συνέλευση και εκλογές, συνεννόηση με δικηγορικό σύλλογο κλπ). Οι εκλογές για εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου 2022.

Η συμμετοχή στη ΓΣ και τις εκλογές θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, χωρίς ηλεκτρονική κάλπη, σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές μπορούν να λάβουν μέρος τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ (μηνιαία συνδρομή 2 ευρώ). Όσοι και όσες αποδίδουν τη συνδρομή μέσω παρακράτησης από την αρχή πληρωμών (μισθοδοσία) είναι ταμειακά τακτοποιημένοι. Οι συνάδελφοι που διορίσθηκαν ή πήραν μετάθεση το τρέχον σχολικό έτος θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν κάνουν αίτηση παρακράτησης της συνδρομής (για ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ: συνολικά 2 ευρώ τη μήνα) από τη μισθοδοσία τους. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι από άλλα ΠΥΣΔΕ θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι αν έχει παρακρατηθεί η συνδρομή τους από την ΕΛΜΕ της οργανικής τους (όπως αποδεικνύεται από τη βεβαίωση μισθοδοσίας τους). Οι αναπληρωτές θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένοι πληρώνοντας συνδρομή 5 (πέντε) ευρώ.