Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ανακοινώνει ότι ο δικηγόρος κ. Μιχαήλ Φιλιππίδης παρέχει υπηρεσίες Νομικού Συμβούλου της ΟΛΜΕ σε θέματα:

α) Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά

β) Διοικητικά - Πειθαρχικά

Ο κ. Φιλιππίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΟΛΜΕ κάθε Τρίτη από τις 14.00 έως τις 17.00 και κάθε Πέμπτη τις ώρες 17.00 - 20.00 στο τηλέφωνο 210 3318632

Η επικοινωνία μαζί του για μεν τα ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά θέματα μπορεί να γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα υποβάλλονται τα ερωτήματα και θα δίνεται η απάντηση με τον ίδιο τρόπο ή άλλον αν κριθεί αναγκαίο.

Ερωτήματα σχετικά με διοικητικά, πειθαρχικά ή άλλα ζητήματα θα υποβάλλονται μέσω των ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ, γραπτώς και η απάντηση θα δίνεται πάλι με την ίδια διαδικασία.

Για να στείλετε το συνταξιοδοτικό σας ερώτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συμπληρώστε τη φόρμα που επισυνάπτεται.

Συνημμένα:
ΑρχείοΜέγεθος
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (formasintaxeis.doc)formasintaxeis.doc25 kB